I can no longer perform coverage analysis, what could be the problem?

1 次查看(过去 30 天)
Hello Matlab Gurus,
I am running a bunch of tests using Simulink Test tool. I have the Enable coverage analysis switched on for the models configuration. I have it enabled for the Test file, but no coverage analysis is carried out. Is there some setting somwhere else that is stopping the analysis? Will it work in Accelerated mode? If it won't work in anything except Normal mode surely a warning or an error message would be nice?
Cheers
Richard

采纳的回答

Jesús Zambrano
Jesús Zambrano 2021-8-12
编辑:Jesús Zambrano 2021-8-12
Apart from selecting "Enable coverage analysis", it is needed to specify one out of: Entire System, Referenced Models, Subsystems. From documentation see that:
Entire System (default): Coverage data is collected for the top-level model, as well as all supported subsystems and model references.
Referenced Models: Coverage data is collected for one or more referenced models. To specify the referenced models, use the parameter Select Models. You can also specify the top-level model itself.
Subsystem: Coverage data is collected for a specific subsystem. To specify a subsystem, use the parameter Select Subsystem.
You then run the model, and then should see a Coverage tab as part of the toolstrip, where you can get access to a report of the coverage details, generate a report, highlight coverage on the model.
Please have a look at the following example in the documentation:https://se.mathworks.com/help/slcoverage/ug/cumulative-coverage-analysis.html
Hope it helps!
  6 个评论
Jesús Zambrano
Jesús Zambrano 2021-8-12
Absolutely! I think you made a good point. We really appreciate it. Thanks again!

请先登录,再进行评论。

更多回答(0 个)

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!

Translated by